До уваги класних керівників випускних класів, учасників пробного ЗНО-2017, батьків учнів!

Відділ освіти Чугуївської міської ради нагадує, що  з 1 квітня 2017 року стартує Пробне ЗНО-2017!  Дати проведення пробної сесії ЗНО, предмет та місце проведення для учнів шкіл м. Чугуєва наведено у таблиці нижче:

01 квітня 2017 року Українська мова та література Гімназія №5
08 квітня 2017 року Історія України

Фізика

Біологія

Англійська мова

Гімназія №5
Математика

Хімія

Географія

НВК №6

З 14 березня на веб-сайті ХРЦОЯО в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО розміщені запрошення-перепустки з адресами пунктів проведення пробного ЗНО. Запрошення необхідно роздрукувати та узяти з собою для пред’явлення на пункті тестування разом з документом, що посвідчує особу.

Учасник пробного ЗНО ПОВИНЕН:

  • Прибути до пункту не пізніше 10.50 хвилин із запрошенням-перепусткою та документом, що посвідчує особу (паспорт, свідоцтво про народження), ручкою із пастою чорною кольору.
  • Учасники, які запізнилися або прибули без документу, що посвідчує особу, до пункту пробного ЗНО не допускаються

У разі неявки на пробне ЗНО тестові матеріали (зошит із пробним тестом, інформаційний бюлетень) можна буде отримати після завершення пробного ЗНО або протягом трьох робочих днів у пункті пробного ЗНО, вказаному у запрошенні.

  • Всі учасники пробного ЗНО матимуть змогу отримати результат за шкалою 100-200 балів та 1-12 балів, якщо після проходження пробного ЗНО скористаються сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» на веб-сайбі ХРЦОЯО:
  • 01-05.04.2017з української мови і літератури
  • 08 – 10.04.2017 з решти предметів