Визначені переможці конкурсу “Міцна громада починається з тебе”

23 березня 2017 року у Картиній галереї Художньо-меморіального музею І.Ю.Рєпіна у рамках проекту «Сприяння децентралізації у Східній та Центральній Україні» пройшла презентація робіт учасників міського Конкурсу дитячої творчості «Міцна громада починається з тебе», організатором якого виступив відділ освіти Чугуївської міської  ради.

До участі у конкурсі були  представлені 42 різнопланові роботи учнів навчальних та позашкільних закладів віком від 8 до 16 років. До участі у презентації Конкурсу були запрошені автори 16 найкращих робіт у номінаціях «Ессе», «Інсталяція», «Малюнок», «Фотографія», «Відеоролик».  А кращі з кращих роботи визначала експертна комісія у складі консультанту проекту Альони Долі, заступників міського голови Л.П.Макаренко й Т.С. Вінник, депутата Чугуївської міської ради Є.І.Резченка, начальника відділу освіти М.В.Проценко та голови громадської організації «Берегиня» Т.В.Бессараб.

Переможцями міського Конкурсу дитячої творчості «Міцна громада починається з тебе»  стали Кравченко Даниїл, учень 3-Б класу Чугуївської загальноосвітньої школи № 7, та Таненя Вікторія, учениця 10 класу Клугино-Башкирівської школи.

Вони презентують  наше місто на підсумковій конференції проекту, яка пройде влітку 2017 року у м. Дніпр.

IMG_7405