Пройшли змагання з пішохідного туризму в закритому приміщенні

18 – 19 березня в спортивній залі Чугуївської ЗОШ №1 відбулися змагання з пішохідного туризму в закритому приміщенні у виді “Зв’язки” серед учнівської молоді м.Чугуєва та Відкриті змагання у цій же дисципліні. Змагання проводилися з метою активізації туристської роботи серед учнівської молоді, популяризації та подальшого розвитку спортивного туризму, пропаганди здорового способу життя, підвищення рівня туристської майстерності учасників змагань.

У змаганнях взяли участь туристи Новоолександрівської ЗОШ Великобурлуцького району, Чугуївського районного центру туризму, краєзнавства й екскурсій учнівської молоді та юні туристи м.Чугуєва. Усього на старти змагань вийшло понад 50 учасників. Змагання проводились у двох вікових групах класу “Б” (полегшена складність – І та ІІ клас змагань) та групі “А” (дистанція ІІІ-го класу). До програми змагань входило подолання зв’язкою (2 чол.) набору етапів туристської смуги перешкод  різної технічної складності.

Ці змагання дали можливість не тільки поспілкуватись зі своїми друзями, а ще й технічно та фізично підготуватись до обласних та Всеукраїнських змагань з пішохідного туризму, порівняти свою підготовку зі спортсменами з різних регіонів області.

За кращим часом проходження дистанції та результату на етапі «В’язання вузлів» були визначені переможці, які були нагороджені дипломами. Вітаємо призерів змагань (їх можна побачити на сайті Центру туризму та краєзнавства, в розділі “Новини”) та бажаємо успіхів в наступних стартах.

83930816