Начальник відділу освіти узяла участь у конференції  “Зміни відбулися: підвищення стандартів за допомогою енергоефективності у соціальній інфраструктурі”

Начальник відділу освіти М.В. Проценко стала учасницею конференції  “Зміни відбулися: Підвищення стандартів за допомогою енергоефективності у соціальній інфраструктурі”, що проходить у сесійній залі Дніпропетровської обласної ради. Учасники конференції обговорюють досвід упровадження систем енергоменеджменту, енергетичного моніторингу та бенчмаркінгу в містах-партнерах, а також переглянуть презентацію успішних напрацювань і здобутків українських громад під гаслом «Зміни відбулися!».

З вітальним словом  до учасників конференції звернулися голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку (офіс у Дніпрі) Вольфґанґ Мьоссінґер, голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук, а також регіональний директор GIZ в Україні та Республіці Білорусь Сабіне Мюллер.

 До участі в конференції були запрошені представники центральних та обласних виконавчих органів влади, Посольства ФРН в Україні, органів місцевого самоврядування, науково-дослідних установ і громадських організацій, а також українські та міжнародні експерти й консультанти в галузі енергоефективності та сталого розвитку міст.

Організатор заходу –  Дніпропетровська обласна рада за підтримки проектів “Енергоефективність у громадах” та “Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб”, які запроваджуються Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

image-0-02-05-10e56007558b44619e2dc4bd6dd2a3c125c0451b1a11d1e9cbfe7630a15aad4e-V