Профорієнтація учнів – 2017

У рамках профорієнтації учнів 22.02.2017 до загальноосвітніх навчальних закладів міста завітали представники  Національного університету цивільного захисту України.

Професіонали у справі з підготовки спеціалістів з надзвичайних ситуацій розповіли майбутнім вступникам  про університет, факультети та спеціальності, які майбутнього навчального року зустрінуть випускників шкіл, та запросили  учнів відвідати ЗНЗ у День відкритих дверей, який відбудеться 25 лютого з 10.00 до 15.00 у НУЦЗУ за адресою: м. Харків, вул. Алчевських, 52/54

У програмі Дня відкритих дверей ВНЗ:

10.00-11.00 – на навчально-спортивному комплексі університету відбудеться реєстрація гостей, ознайомлення із досягненнями та набутками кафедр факультетів, науково-дослідних лабораторій, а також працюватиме консультаційний центр;
11.00 – у клубі пройде зустріч майбутніх абітурієнтів із керівництвом навчального закладу;
11.40 – переїзд гостей до навчального містечка на вулиці Баварській, 7;
13.00 – ознайомлення з навчально-матеріальною базою університету на території містечка на вулиці Баварській,7;
13.30 – 14.30 – фахівці, курсанти та студенти навчального закладу проведуть показові заняття з відпрацювання вправ щодо організації розмінування території від вибухонебезпечних предметів; дій караулу під час гасіння пожежі; рятувальних робіт на воді.

Гості заходу матимуть можливість ознайомитись із аварійно-рятувальною технікою, навчально-матеріальною базою університету та посмакувати польовою кашею.

Відділ освіти звертається до навчальних закладів з проханням розмістити цю інформацію на інформаційних ресурсах.