Тренінг у рамках підготовки до міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018

17 лютого 2017 року в Чугуївській гімназії № 5 був проведений виїзний тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів та координаторів міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018 у районах (містах) Харківської області. Метою заходу було  надання науково-методичної й практичної допомоги щодо реалізації компетентнісного підходу в навчально-виховному процесі в контексті підготовки до міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018.

Підготовку заступників директорів з навчально-виховної роботи та координаторів міжнародного дослідження проводили  працівники Центру моніторингу якості освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

У тренінгу брали участь 132 заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів та координаторів міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018 м. Чугуєва, м. Куп’янська, Чугуївського, Куп’янського, Печенізького, Вовчанського, Великобурлуцького та Дворічанського районів.

20170217_152727