Під чудову музику П.Чайковського відшумів Бал старшокласників

Чудового зимового вечора у вишуканій  залі Чугуївської картинної галереї відбувся традиційний для нашого міста Бал старшокласників.

У оточенні чудових  витворів мистецтва наших видатних земляків, під прекрасну музику Петра Ілліча Чайковського майбутні благородні  дами та  кавалери, учні випусних класів міста, зібралися в колі однодумців, щоб провести час у цікавому спілкуванні, відчути атмосферу, якою були проникнуті бали у давні часи, проявити  себе у бальних танцях та інтелектуальних вікторинах.

Таланти учнів оцінювало високоповажне журі, міські меценати, що за підсумками балу мали обрати так званих короля й королеву. Після жвавого обговорення Королевою балу була обрана  Переданенко Юлія, а Королем –  Бессараб  Матвій.

Почесною гостею вечора стала міський голова Г.М. Мінаєва, яка привітала  учасників заходу та виконала процедуру нагородження переможців.

Як усі справжні бали, чугуївський бал старшокласників пройшов у дивовижній атмосфері аристократизму минувшини, а всі його учасники отримали незабутні позитивні емоції, які залишаться з ними назавжди.

DSC_0215