Зіркове сяйво юного чугуївського таланту

З 18 по 22 січня 2017 року у м. Вільнюс (Литва) відбувся ІІ Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія».

Фестиваль було організовано Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Посольства Литви в Україні, Посольства України в Литві.

Наше місто на фестивалі представляла учениця Клугино-Башкирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованка Чугуївської дитячої музичної школи Сладких Дарина (керівник Мирущенко Н.М.).

В конкурсній програмі фестивалю брали участь конкурсанти з 14 регіонів України і конкурсанти з Литовської Республіки. Яскраве і професійне виконання конкурсної програми Дариною не залишило байдужими жодного з членів журі, які високо оцінили її виступ. Своїм співом вона підкорила не лише членів журі, а й литовську публіку.

Дарина посіла І місце у номінації «Вокал», стала учасницею Гала-концерту.

Після урочистого закриття фестивалю учасники були запрошені до Посольства України в Литві на зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Литовській Республіці Володимиром Яценківським.

Під час  зустрічі та дружньої бесіди Дарина презентувала Послу фотоальбом «Чугуев. Город, который мы любим».

Батьки Дарини Сладких висловлюють щиру подяку міському голові Мінаєвій Г.М., депутату Харківської обласної Ради Донському О.М. за підтримку своєї доньки.

photofacefun_com_1485282546 photofacefun_com_1485282319