Психолого-медико-педагогічна консультація у ЗОШ №1

12 січня 2017 року відбулось виїзне засідання міської психолого-медико-педагогічної консультації в Чугуївській ЗОШ № 1.

Консультанти  ПМПК провели психолого-педагогічне вивчення 19 учнів молодшого та середнього шкільного віку, дали оцінку актуального рівня розвитку дітей та визначили індивідуальні ресурсні можливості кожного обстеженого.

За результатами обстеження батькам учнів ЗОШ № 1, які були обстежені спеціалістами ПМПК, надані рекомендації щодо зняття напруженості в контактах з дитиною і соціумом та формування продуктивних форм взаємин з дітьми  в сім’ї.

Практичний психолог і соціальний педагог школи отримали рекомендації щодо забезпечення корекційного і розвивального психолого-педагогічного супроводу навчання учнів відповідно до їхніх вікових та індивідуальних особливостей, спеціальних освітніх потреб, соматичного стану, психічного здоров’я.

За результатами роботи виявилося, що усі обстежені мають порушення мовлення, відповідно до яких їм рекомендовані корекціно-розвиткові заняття з логопедом,  психологом; 2 учні направлені на консультацію до дитячого лікаря психоневролога, 5 – до дитячого лікаря-ортодонта.

IMG_20170112_103238