Реалізація проекту ЄС/ПроООН у ДНЗ № 4 завершилася

Ще недавно приміщення 2 поверху Чугуївського ДНЗ (ясел-садка) № 4 знаходилися у не зовсім задовільному стані: під час дощів протікала стеля, а від старих дерев’яних вікон утворювалися протяги, витягуючи дорогоцінне тепло.

Та протягом листопада-грудня 2016 року в дошкільному закладі відбулася реалізація ПРОЕКТУ ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3», який передбачав капітальний ремонт приміщень дошкільного закладу на суму 373581,00 грн., 200 000 грн. з яких – кошти місцевого бюджету. 

Проект спрямований на енергозбереження, утеплення та покращення умов перебування дітей у дошкільному закладі, а ініціювала участь у ньому громадська організація батьків дитсадка  “РАЗОМ ДЛЯ ДІТЕЙ”.

У дошкільному навчальному закладі за короткий термін були виконані:

–         заміна вікон та дверей в групових приміщеннях;

–         заміна вікон та дверей в музичній залі;

–         ремонт відкосів;

–         заміна освітлення в музичній залі;

–         капітальний ремонт стелі, підлоги та стін в музичній залі.

І передноворічними днями оновлена, світла, тепла, казково гарна музична зала зустріла маленьких вихованців ДНЗ  № 4 та почесних гостей закладу на чудових дитячих новорічних ранках! Діти з задоволенням співали й танцювали для Діда Мороза і його помічників, а батьки й гості щиро раділи, що відтеперь усі свята у дитсадочку проходитимуть у відремонтованому  приміщенні.

Бо наші діти – краще, що в нас є, і заслуговують вони найкращого!

na_sayt_5