«Новорічні дива починаються!»

Ігрова програма під таким гаслом у передноворічні дні цього року проводиться вихованцями Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості для жителів нашого міста.

І новорічні дива почалися 18 грудня у картинній галереї святковим концертом дитячих колективів Чугуївського БДЮТ.

Концерт під назвою «Подарунки добрим людям» став традиційним подарунком вихованців позашкільного навчального закладу батькам та мешканцям міста напередодні Святого Миколая. Глядачі  залюбки слухали пісні у виконанні дитячого колективу «До-Мі-Соль-ки» групи раннього естетичного розвитку, новорічні музичні привітання від Влади Бортник, Влади Трофімової, Софії Ващенко, вокального колективу «Калинонька», які є неодноразовими переможцями обласних та Всеукраїнських вокальних конкурсів. Щирі аплодисменти вдячних глядачів отримали малюки танцювального колективу «Самоцвєти». Їхній танець «Джельтельмени» примусив усіх в залі посміхнутися та згадати дитинство!

Наступним маленьким новорічним дивом став концерт вихованців Чугуївського БДЮТ у військовій частині  А2467, яка дислокується у смт. Малинівка.

Юні таланти організували та провели для військовослужбовців частини та їхніх родин благодійний новорічний ранок, під час якого звучали пісні, діти й дорослі з задоволенням брали участь у веселих конкурсах, хороводах разом з казковими та мультиплікаційними героями.

Після концертної програми шефи щиро  подякували БДЮТівцям за створений чудовий новорічний настрій, за надзвичайне відчуття святкового дива, яке вони подарували родинам військових, що стоять на захисті України.

DSC09756