Плануємо бюджет на наступний рік

25 листопада 2016 року о 10.00 в Чугуївській міській раді відбулося засідання ХІV чергової сесії Чугуївської міської ради VII скликання. Після засідання депутати Чугуївської міської ради, члени виконкому, працівники відділів та управлінь, представники громадськості залишилися для того, щоб прослухати звітування Чугуївської міської ради щодо  виконання бюджету на 2016 рік та для обговорення його проекту на 2017.

Перед присутніми виступила міський голова Г.М. Мінаєва з коротким нарисом про те, які позитивні зміни відбулися у місті цього року. Потім до слова стала  начальник фінансового управління виконавчого комітету Чугуївської міської ради О.О. Бутова з детальним аналізом фінансового життя міста у поточному році та планом на майбутній рік.

Проекти бюджетів на 2017 рік представили присутнім й керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Чугуївської міської ради, серед яких  –   М.В. Проценко, начальник відділу освіти.

Марина Володимирівна у своїй доповіді презентувала проект бюджету  Відділу освіти Чугуївської міської ради на 2017 рік як головний розпорядник коштів місцевого бюджету. Вона відзначила, що освітянські потреби  протягом року відтягують на себе значну частку фінансових потоків міста. Це  заробітна плата педагогів й обслуговуючого персоналу навчальних закладів,  оплата  використаних  енергоносіїв,  харчування учнів ЗНЗ та вихованців ДНЗ,  капітальні ремонти приміщень,  покращення матеріально-технічної бази шкіл, дитсадків та структурних підрозділів відділу освіти, й багато інших витрат, які дозволяють відділу освіти надавати освітні послуги жителям м. Чугуєва на достатньому рівні.

Презентація проекту бюджету відділу освіти на 2017 рік шляхом оприлюднена на сайтах Чугуївської міської ради та відділу освіти і  доступна для перегляду широким загалом жителів нашого міста.

Завантажити презентацію