Вітаємо переможців!

Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України, Національний університет «Києво-Могилянська академія» в рамках реалізації спільного проекту «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам і родинам, що постраждали внаслідок військового конфлікту в Україні» оголосили конкурс для учнів 7-11 класів Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Харківської областей на найкращий соціальний проект.

Учні міста Чугуєва стали активними учасниками  цього конкурсу, а  команди учнів  Чугуївської ЗОШ № 8 та Чугуївської гімназії № 5 – були відзначені як переможці.

19 листопада команди учнів цих навчальних закладів  відвідали м. Київ для отримання нагород  за участь у конкурсі, який проводився за підтримки проекту  ЮНІСЕФ «Діти  миру».

Учні ЗОШ № 8 на даний конкурс надіслали свій відеоролик «Провулок моєї мрії » і стали його переможцем. Учениця 11 класу Кураксіна Дар’я та учень 9 класу Носач Ярослав, отримали дипломи та нагороди . Учні особливо вдячні за допомогу заступнику директора х навчально – виховної роботи Романовій Н.В. та педагогу–організатору Кривенко Т.В., які активно підтримали ідею  та допомогли в реалізації даного проекту.

Софія Таранова, учениця Чугуївської гімназії № 5 Харківської області, представила проект “У мене є дім”. Дівчина розповіла про своє рідне місто Лутугине Луганської області, звідки її родина виїхала через військовий конфлікт.

Відділ освіти Чугуївської міської ради вітає переможців!

20161119_133531