Психолого-медико-педагогічна консультація в Клугино-Башкирівській ЗОШ

3 листопада 2016 року відбулось чергове виїзне засідання міської психолого-медико-педагогічної  консультації в Клугино-Башкирівській ЗОШ. Під час засідання було обстежено 10 учнів школи та 5 вихованців групи короткотривалого перебування ДНЗ №8.

За результатами обстеження надані рекомендації педагогічним працівникам та батькам з питань розвитку, навчання та виховання дітей, які мають труднощі  пізнавальної  діяльності, засвоєння знань,  умінь,  навичок, суспільного досвіду, відхилення мовленнєвого розвитку.

Своєчасне психолого-педагогічне виявлення дітей з вадами розвитку, оцінка  труднощів та  потенційних можливостей розвитку дають можливість вчасно розробити шляхи корекції фізичного та (або) розумового розвитку, труднощів  пізнавальної  діяльності та поведінки.

Важливо звертати увагу батьків та педагогів на рекомендації спеціалістів ПМПК під час виховання й навчання дітей, а також вчасно виконувати рекомендації за результатами  фахових  консультацій  логопедів, психологів та лікарів. Це дасть можливість  дорослим скоригувати проблеми розвитку, а дітям – досягти успіхів у різних сферах.

IMG_20161103_084636