Підсумки оздоровлення на засіданні у міського голови

29 серпня відбулася зустріч міського голови Мінаєвої Галини Миколаївни з працівниками навчальних закладів міста, на плечі яких лягла відповідальність за те, щоб оздоровлення учнів у пришкільних таборах з денним перебуванням пройшло на найвищому рівні – директорами оздоровчих таборів, кухарями, медичними сестрами. Також  на зустріч були запрошені заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т.С. Вінник,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  – керуюча справами виконавчого комітету Л.П. Макаренко, начальник відділу освіти М.В. Проценко, керівники навчальних закладів.

Під час зустрічі  було підбито підсумки оздоровлення влітку 2016 року, прозвучали слова подяки, пригадалися найцікавіші моменти, події, заходи, яких було дуже багато під час цьогорічної оздоровчої кампанії.

Приємним сюрпризом для запрошених стали щирі слова вдячності, квіти та вручення подяки  від  міського голови і  грошової  премії за створення якісних умов у пришкільних оздоровчих таборах з денним перебуванням, а також невимушене спілкування під час фуршету.

Більше фото – у фотогалереї відділу освіти