Уперед, до країни Спортландії!

 

4 серпня 2016року в Чугуївській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 пройшло свято “До країни Спортландії ведемо своїх друзів” на честь відкриття на території навчального закладу  спортивного комплексу з новими сучасними роздягальнями, душовими кабінами.

З привітальним та побажальним словом до присутніх на святі  звернулася начальник відділу освіти М.В. Проценко, підкресливши, що відкриття спортивного комплексу  не перший, і, тим більше, не останній  прояв піклування міської влади  про здоров’я дітей як мікрорайону  ЗОШ № 7, так  і всього нашого прекрасного міста. Підтвердила ці обнадійливі слова та додала нових позитивних і світлих побажань  почесна гостя свята, заступник міського голови Т.С. Вінник.

Та яке свято без радісних емоцій і гарного настрою! Діти з різних шкіл міста  розділили з учнями Чугуївської ЗОШ № 7 радість відкриття спортивного комплексу, відреставрованого та дообладнаного за кошти місцевого бюджету. Доброзичливі господарі запросили гостей на міні-екскурсію закладом та комплексом, де показали їм,  які умови віднині сворені для дітлахів мікрорайону, щоб вони могли займатися спортом та підтримувати здоровий спосіб  життя.

І, втілюючи гасло свята “Вперед, до країни Спортландії”, його маленькі й великі учасники, серед яких були не лише учні ЗОШ № 7, а й ЗОШ № 1,2,8 та гімназії № 5,  приєдналися до спортивних естафет та цікавих змагань.

І, як завжди, перемогла дружба!

DSC06848