Єрошенко Ю.П. відзначено подякою Представництва Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ)

Начальника відділу освіти Чугуївської міської ради Проценко М.В. та директора Чугуївського навчально-виховного комплексу № 6 ім. тричі Героя Радянського Союзу І.М. Кожедуба Єрошенко Ю.П. відзначено подякою Представництва Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) за активну участь та сприяння у роботі.

З жовтня 2015 року представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та спільно з Національним Університетом «Києво-Могилянська Академія» й Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи за сприяння Міністерства освіти і науки України у навчальних закладах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської та Харківської областей реалізується проект «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам та родинам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні».

На сьогодні в Харківській області проведено 40 тренінгів «Підвищення психосоціальної стійкості до стресу в учнівському середовищі» для педагогічних працівників. Учасниками тренінгів стали 755 учителів, директорів, заступників директорів, педагогів-організаторів тощо. Педагогічні працівники отримали знання та практичні навички зі створення довірливого та сприятливого учнівського середовища; виявлення симптомів психологічної травми у дітей та спрямування їх до спеціалізованої психологічної допомоги. Також було проведено 4 тренінги «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей» для практичних психологів, соціальних педагогів та методистів з психологічної служби. Працівники отримали знання та практичні навички проводити кризове консультування, надавати базову допомогу та підтримку дітям.