Управління освіти Чугуївської міської ради оголошує конкурс на посаду вчителя реабілітолога

 

Управління освіти Чугуївської міської ради оголошує конкурс на посаду вчителя реабілітолога Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області:

найменування і місцезнаходження закладу: Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області, м.Чугуїв вул. Осинівська,  буд.46Б.

найменування посади: вчитель-реабілітолог Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області ;

умови оплати праці: регламентовані наказом Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 (додаток № 7), статті 57 Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VIII, постанови КМУ від 23.03.2017 № 373 (зі змінами);

вимоги до претендента: громадянство України, вільне володіння державною мовою,   вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю: фізичне виховання. реабілітологія., бажано стаж роботи не менше п’яти років за фахом, організаторські здібності, фізичний та психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Документи, що подаються для участі в конкурсі:

  • копія паспорта громадянина України;

  • письмова заява про участь у конкурсі,

  • резюме у довільній формі;

  • копія трудової книжки;

  • копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

  • письмова згода на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

інші документи (сертифікати, посвідчення, характеристики, рекомендаційні листи, атестаційні листи, дипломи тощо), які можуть підтвердити професійні та/або моральні якості.

Документи надаються особисто або уповноваженою особою згідно із довіреністю відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

Заяви приймаються протягом 20 календарних днів з 26.07.2019 по 14.08.2019р. за адресою: м. Чугуїв вул. Старонікольська, 20. каб.12, Управління освіти Чугуївської міської ради,Лобачова О.В., контактний телефон:(05746) 2-44-67.

Час та місце проведення конкурсного відбору:

19.08.2019 о 15-00 год. за адресою: м. Чугуїв вул. вул. Осинівська,  буд.46Б відбудеться  письмовий іспит на знання Конституції України, Міжнародного законодавства у сфері інклюзивної освіти,права дітей з особливими освітніми потребами (далі – ООП) на освіту у законах України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», порядку організації інклюзивного навчання у закладах освіти, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15 серпня 2011 р. № 872 (зі змінами), Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 545 (зі змінами), Положення про ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 617, сутності та класифікації порушень психофізичного розвитку, причин порушень психофізичного розвитку, з особливостей розвитку, навчання та виховання дітей з інтелектуальними порушеннями (легкого, помірного, тяжкого ступенів), із затримкою психічного розвитку, з порушеннями опорно-рухового апарату, з порушеннями слуху (глухих та зі зниженим слухом), з порушеннями зору (сліпих та зі зниженим зором), з порушеннями мовлення (в т.ч. з дислексією), з розладами аутистичного спектру, загальної характеристики сучасної системи надання послуг для дітей з особливими освітніми потребами та інших нормативно-правових актів з питань освіти, а також основ менеджменту, педагогіки й психології.

20.08.2019 о 15-00 год. за адресою: м. Чугуїв ул. Осинівська,  буд.46Б – співбесіда.

.

Додаткову інформацію щодо умов проведення конкурсу, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в Комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області, Оринко М.О..; електронна адреса: irc.mchuguev@dniokh.gov.ua, адреса: вм.Чугуїв вул. Осинівська, буд.46Б., тел..4-22-40, 0892500613.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ – в рішенні ХLІІІ сесії Чугуївської міської ради VІI скликання від 29.03.2019 №1455-VІI за посиланням http://chuguev-rada.gov.ua/rdocs/mrada/2019/d1553810400/