Як зі звичайної юрби учнів створити дружний клас?

Як навчити школярів вирішувати конфліктні ситуації та оминати халепи? Як знайти спільну мову з кожним із 30-35 школярів та щодня надихати їх? Звичайно ж, по-новому організувати та провести традиційні шкільні свята або підготувати яскравий самобутній сучасний позакласний захід.
Сьогодні складно знайти людину, яка б не мала у себе в шафі пари джинсів. Діти люблять перевдягатися, люблять незвичайну атмосферу свята. Тому напередодні улюбленого дня всіх дівчат і жінок, як головних модниць, учні 4-Б класу НВК №6 вирішили влаштувати драйвову джинсову вечірку. Денім-настрій підтримував джинсовий дрес-код і кожен інтерпретував його по-своєму: від класичного комплекту “джинси і футболка” до трендових елементів у вигляді джинсового поясу і накладних кишень.
На гостей чекало багато цікавих конкурсів, які відповідали саме джинсовій тематиці: джинсова вікторина, джинсові перегони, джинсове паті, джинсові інсталяції та джинсова рамка для незабутньої фотосесії, школярі влаштували справжній джинсовий показ мод, створили “джинсову” вітальну листівку для улюблених матусь. А наприкінці свята ласували незвичайним тортом.
Всі учасники Джинсової вечірки отримали насолоду від усіх частин процесу))
Яскраві вечірки та тематичні дні запамятовуються надовго, а коли твій викладач (Л.Ю.Терехова) також в особливому костюмі, завжди стає цікавіше! “Де ми беремо наші ідеї? Чи є у нас спеціальна команда супергероїв-помічників, яка цілими ночами клеїть, створює, вирізає та скручує? Так, є. Це наші діти і їх батьки! Наше натхнення – це радість в дитячих очах!” – зазначає Людмила Юріівна і додає: “Змінюючи систему та підхід до виховної роботи в наших освітніх закладах, ми зможемо впливати на систему освіти все більше і більше. Друзі, давайте змінимо Світ на краще разом!”

Переглянути фото