ДЗВ при НВК №5: новий день – нові враження

Завершився третiй день роботи лiтнього мовного табору в Чугуївському НВК № 5, і три днi поспiль табiр поповнюється новими учнями: це є показником того, що дітям у нас цікаво.

Лiна, волонтер iз Йорданiї, не тільки забезпечує вихованцям закладу відпочинку відмінну практику з розмовної англійської, а й вчить арабським танцям, що дуже подобається дiтям. Вони з задоволенням, без емоційного бар’єру cпiлкуються з волонтеркою, виконують її завдання, які є не лише цікавими, а й креативними. Наприклад, iз спагетi, ниток та скотчу таборяни будували вежу та вчилися азам пiдприємництва.

Також  дiти продовжують плiдно працювали  над втіленням  проекту, який таборянам запропонувала мобiльна компанiя “Kyivstar”: розробляють власнi додатки до мобiльного телефону, керуючись у роботі  гаслом «Єдина можливicть передбачити майбутнє – це будувати його». Цього дня  вони в онлайн-режим поспілкувалися з приводу реалізації проекту з директором департаменту маркетингових комунiкацiй компанiї “Kyivstar” Юрiєм Чорненьким,  і під час спілкування запропонували власні ідеї  проектів-додатків до мобiльного.

12 (1) 16 18