Табір “Сонечко”: креативні підходи до виховання- саме те, що потрібно молоді

13 серпня пройшло у мовному таборі за програмою GoCamp, що продовжує роботу при Чугуївській ЗОШ №7,  весело та креативно: на вихованців очікувало випробування “безлюдний острів”, куди можна  взяти лише 5 речей, і треба було переконати команду, чому саме твої речі найнеобхідніші. Найбільше сподобалося командам, на перший погляд, дуже просте завдання: з аркуша паперу створити космічний корабель, який зможе  полетить найшвидше. Вихованці запускали іграшкові кораблі, розгадували кросворди, проводили змагання між загонами, тренуючи навички роботи в команді, розвиваючи креативність, уміння спілкуватися та наводити вагомі аргументи.

День продовжився екскурсією  Чугуївським територіальним  центром соціальних послуг, де таборяни разом з волонтером Йелмером Постма залюбки навчалися навичкам роботи з глиною та виготовляли глиняні іграшки під турботливим наглядом Т.М.Байдюк. Після візиту до тенцентру діти продовжили роботу над проектами від компанії “Київстар”.

14 серпня  ж було присвячене спортивній тематиці. День розпочався як завжди: активна руханка, англійські пісні, перегляд фото попереднього дня. Всі вихованці активно долучилися до участі в спортивній естафеті, де потрібно було долати перешкоди, бути спритним, влучним, сильним і кмітливим. Кожен учасник змагань намагався внести максимальний особистий внесок у спільну перемогу, тож, у цій дружній спортивній битві не було переможених, а лише переможці. Також діти виконали проекти про улюблені види  спорту.

2viber image 9viber image IMG_8499 1viber image (1)