Підготовка вчителів до роботи в Новій українській школі триває

Під час весняних канікул,   26.03 – 30.03.2018,  відбулася чергова  сесія підвищення кваліфікації вчителів початкової школи, які навчатимуть учнів 1 класів за Новим державним стандартом у 2018/2019 н.р., а також  заступників директорів з навчальної роботи закладів загальної середньої освіти м.Чугуєва.

Під час занять педагогами були опрацьовані новітні методики проведення ранкових зустрічей і рухливих перерв, розглянуті особливості оцінювання дітей. Також освітяни опанували стратегії розвитку критичного мислення та особливості організації навчально-виховного процесу в Новій українській школі. Одним з головних на поточній сесії стало питання   організації роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Тренінгові заняття цього циклу навчання відбувалися в атмосфері передчуття позитивних змін, активної взаємодії, взаємодопомоги колег одне одному. Слід відзначити, що навчання триває: попереду ще багато семінарів, тренінгів, організаційних занять, які допоможуть педагогам опанувати засади роботи в Новій українській школі.

Більше фото – за посиланням