У чугуївських школах створюються сучасні освітні простори

Освітня галузь завжди у пріоритеті міської влади. Щорічно у кожному закладі виконується низка заходів з поточних та капітальних ремонтів, благоустрою, естетичного оформлення, зміцнення матеріально-технічної бази та дидактичного наповнення, аби навчально-виховний процес відбувався у сучасних та зручних умовах.
У перші дні нового навчального року міський голова Галина Мінаєва відвідала декілька загальноосвітніх закладів, де вже виконані та продовжуються ремонтні роботи, поспілкувалася з їх керівниками та підрядниками, вкотре наголосивши на дотриманні графіків виконання робіт, їх якості, а отже, ефективному використанні коштів громади.
У Клугино-Башкирівській ЗОШ капітально відремонтовано актову залу, замінено вікна, глядацькі кресла, облаштовано сцену. Поруч створено шкільний хаб – майданчик для вільного спілкування молоді. Ці дві тематичні зони доповнюються музичним класом, де наразі ще триває ремонт, а от нове обладнання для нього вже придбано у рамках Громадського бюджету.
У НВК №8 зовсім по-новому виглядає кабінет трудового виховання, що обладнано сучасними побутовими приладами та новими меблями, що дозволить проводити якісні уроки з набуття учнями необхідних життєвих навичок. Також у закладі створено сучасну медіатеку (що приходять на заміну бібліотекам) – широкий інформаційний простір, що буде й надалі змістовно наповнюватися.
У ЗОШ № 4 – на завершальному етапі капітальний ремонт покрівлі. Поступово приміщення однієї з старіших шкіл міста набувають більш сучасного та доглянутого вигляду. Затишно та красиво виглядають навчальні класи Нової української школи. Вони оснащені усім необхідним медійним обладнанням, дидактичними матеріалами, територіями для навчання та відпочинку. Також тут наприкінці літа встановлено сучасний дитячий майданчик.
Після огляду закладів освіти міський голова запевнила, що їх осучаснення триватиме й надалі, адже це – запорука якісного навчально-виховного процесу та комфорту його учасників.