Педагогічна рада

Все більш зростає роль педагогічної ради, як колегіального органу управління, діяльність якого має вирішальний вплив на якість навчально – виховного процесу та рівень роботи дошкільного закладу загалом. Так , 28 серпня 2020 року у закладі дошкільної освіти № 8 пройшла перша педагогічна рада в 2020/2021 навчальному році на тему: « Про підсумки, реалії, проблеми, пріоритетні напрямки діяльності».

Директор закладу Шуліко О.О. подякувала працівникам закладу за їх працьовитість, старанність, наполегливість, творчий підхід до реалізації поставлених завдань.

В своїй доповіді «Якісна освіта – вимога сьогодення» керівник закладу, акцентувала увагу присутніх на реалізації міжособистісних відносин між педагогами і дітьми, педагогами і батьками. Взаємодія з дітьми вимагає оновлених освітніх, виховних моделей, що передбачають співпрацю дорослих і дітей, налаштованість педагогів на розуміння іншого, ситуації, себе самих.

З інформацією щодо організації  навчально – виховної роботи  у 2020/2021 н.р. згідно інструктивно-методичних рекомендацій виступила вихователь-методист Дацковська В.Г. Вона наголосила на тому, що сьогодні якість освіти залежить від впровадження в освітній процес новітніх технологій, творчого пошуку педагогів, самоосвіти та самовдосконалення.

Старша медсестра Іченська Л.Г. поінформувала присутніх про хід та підсумки літнього оздоровлення. Також надала рекомендації присутнім щодо організації протиепідемічних заходів у закладі на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID – 19).

«Єдиний спосіб зробити щось дуже добре – любити те, що робиш».

Ось такими словами закінчилась педагогічна рада у закладі.