Триває підготовка закладів освіти до навчального року

Попри усі перипетії з початком нового навчального року школи Чугуєва продовжують готуватися до прийому дітей. 21 липня міський голова Галина Мінаєва відвідала ЗОШ № 2 та ЗОШ № 7 та поспілкувалася з їх адміністрацією. У ході огляду об’єктів було окреслено й подальші кроки з поліпшення умов організації навчально-виховного процесу та перебування учнів у закладах.
Зокрема, наразі у школі № 2 за кошти міського бюджету завершено ремонт стелі класної кімнати, що перебувала у неналежному стані. Також тут після проведення необхідних закупівельних процедур розпочато капітальний ремонт території та буде виконано поточний ремонт підлоги у коридорі.
У школі № 7 за кошти міського бюджету відремонтовано стелю у класі для майбутніх першокласників, перекрито покрівлю. На часі – роботи з демонтажу вуличного санвузлу. Після проведення необхідних закупівельних процедур у рамках реалізації проєкту “Разом у майбутнє” невдовзі розпочнуться роботи з облаштування пандусу та санвузла для дітей з особливими потребами.
Для усіх майбутніх 13 перших класів міста для кабінетів початкової освіти Нової української школи будуть придбані нові меблі, дидактика, комп’ютерне та мультимедійне обладнання (через процедуру закупок на платформі ПРОЗОРО).