Доповнення до тендерних документів

Доповнення № 1

До Тендерних документів 

Заходи енергоефективності  в місті Чугуїв, Україна

 

Тендер №:      CHUH-L1G1

Проект:             «Капітальний ремонт будівлі Чугуївського навчально-виховного комплексу №6 імені тричі Героя Радянського союзу І.М. Кожедуба Чугуївської міської ради Харківської області, м-он «Авіатор»,  буд. 58-А, м. Чугуїв, Харківська область (Перший пусковий комплекс)».

Замовник:       Управління освіти Чугуївської міської ради

Країна:              Україна

Видано:            07.07.2020

 

  1. Замовник викладає пункт 9 Тендерних Документів Розділ I. Інструкції для Учасників тендеру  А. Загальні положення вищезазначеного тендеру в наступній редакції, доповнюючи його підпунктом 9.3:

 

9.  Ціна та знижки тендерної пропозиції 9.1   Ціни, вказані Учасником тендеру в супровідному листі та таблиці цін, повинні бути фіксованими.

9.2   Незважаючи на інші положення цієї Тендерної документації, всі Устаткування, що поставляються з-за меж України, поставляються на Об’єкт на умовах: DDP для Лоту 1; і DАP для Лоту 2, Incoterms 2010. Устаткування, що поставляються з території України, поставляються безпосередньо на Об’єкт. Ціни на Устаткування вказуються Учасником тендеру наступним чином:

a)       для Устаткування, що поставляються з-за меж України, ціна Тендерної пропозиції вказується на умовах: DDP для Лоту 1 та DАP для Лоту 2, з доставкою на Об’єкт;

b)       для Устаткування, що поставляються з території України, ціна Тендерної пропозиції вказується з доставкою на Об’єкт та з ПДВ для Лоту 1 і без ПДВ для Лоту 2.

Об’єкт розташовано на території України, м-он «Авіатор», буд. 58-А, м. Чугуїв, Харківська область;

9.3     Учасник тендеру повинен враховувати очікувану вартість Лоту, а саме:  15 794 386 гривень