З 10 червня відновили роботу ще 3 дитячих садка Чугуєва

З 10 червня відновили роботу ще 3 дитячих садка Чугуєва. Сьогодні відкрили свої двері вихованцям Чугуївський ДНЗ №4 та ДНЗ №8, а також ДНЗ «Веселочка» (при в/ч А0501).

В закладах дошкільної освіти у повному обсязі забезпечено вимоги до роботи в період адаптивного карантину: проводиться щоденний температурний скринінг працівників та вихованців, щоденна додаткова (через кожні 2 години) обробка дезінфікуючим розчином приміщень та ігрового майданчика, персонал садочка працює в захисних масках, в групових та спальних приміщеннях забезпечено належну дистанцію між ліжками та столами, на період карантину прибрано килими та іграшки, які складно піддаються дезінфекції. Заклади забезпечено миючими та дезінфікуючими засобами, антибактеріальними килимками, пірометрами, масками, паперовими рушниками за кошти міського бюджету.

Просимо батьків з розумінням поставитися до карантинних обмежень та утриматися від входу до приміщень дитячих садків, а також дотримуватися протиепідемічних правил: маскового режиму у громадських місцях, миття та дезінфекції рук, соціального дистанціювання.