Дорогі діти, шановні батьки та педагоги м. Чугуєва!!!

Останній дзвоник – символ закінчення навчального року. Цей рік не був звичайним. Він став не лише серйозним викликом сьогоднішнього дня, але й можливістю знайти нові форми організації освітнього процесу. Ми перенесли наше спілкування, нашу спільну роботу в онлайн-режим на онлайн-платформи. Але завдяки спільній праці та розумінню знаходили вирішення задач та подолали життєві труднощі!
Школярі, бажаю вам продуктивного відпочинку та незабутніх вражень від літніх канікул, щоб кожен день був сповнений лише позитивними емоціями.
Окремо звертаюся до випускників шкіл. Ваш останній дзвоник припав на неординарні події. Дякую за те, що виявили терпіння, саморганізованість, працьовитість, зваженість. Не сумуйте, якщо вам здається, що ваш випуск не залишить яскравих вражень. Навіть через багато років, коли говоритимете про те, що ви випускники 2020 року, усі розумітимуть, що ви – неординарні! Нехай знання, отримані за шкільною партою, допоможуть досягти омріяних вершин. Реалізуйте власні здібності, таланти, будуйте своє життя успішним.
Звертаюсь до батьків, які цьогоріч виявили активну життєву позицію, адже дистанційна освіта стала викликом для багатьох. Дякую, що ви терпляче, з розумінням необхідності та важливості, допомагали своїм дітям здобувати знання.
Учителі, ви вкотре довели свій професіоналізм, який не обмежується класним кабінетом. Ваша майстерність набуває більш сучасних форм. Ви з гідністю несете вогник творчості та натхнення. Нехай майбутні задуми наповняться світлом, красою, добром.
Усім міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.