Як будуть оцінюватись навчальні досягнення учнів міста Чугуєва

Нагадуємо, що Уряд продовжив карантин в Україні до 11 травня. Таким чином, закінчувати 2019/2020 навчальний рік доведеться в умовах карантинних обмежень, а це значить, що семестрове та річне оцінювання буде здійснюватись дистанційно.
Оцінки за ІІ семестр буде виставлено з урахуванням результатів оцінювання до 12 березня та балів, отриманих під час навчання за допомогою дистанційних технологій. Усім учителям рекомендовано гнучкий та індивідуальний підхід у кожному окремому випадку й не бути достатньо суворими, а оцінки виставляти на користь учнів.
За оцінками за перший і другий семестри буде виставлено річну оцінку, що буде підставою для переведення. На початку наступного навчального року буде закладено час на коригувальне навчання та закріплення матеріалу.
Учнів 4, 9 –х класів звільнено від ДПА. Тому оформлення шкільної документації буде завершено до 15 червня: свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень і табелів.
Випускникам 9-х класів вручать свідоцтва за графіком, який розроблять з дотриманням протиепідеміологічних вимог. Учням 1-8-х та 10-х класів, які не планують переходити в інший заклад освіти, копії табелів та свідоцтв досягнень будуть надіслані кожному учню особисто електронною поштою, а оригінали вручать на початку нового навчального року.
Бережіть себе та будьте здорові!