Всесвітній день безпечного Інтернету

На цьому тижні, 11 лютого весь світ відмічав Всесвітній день безпечного Інтернету. Це свято відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний може використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. День безпечного Інтернету має на меті долучити до співпраці дітей і молодь, батьків і вихователів, освітян, педагогів і соціальних працівників, представників індустрії та політиків, надихаючи їх відігравати свою роль у створенні найкращого Інтернету.

І  в ці дні, в рамках тижня безпечного Інтернету, в нашій школі було проведено ряд заходів, які спрямовані на ознайомлення учнів із небезпеками, що пов’язані із користування глобальною мережею та способами іх уникнення. Учителі інформатики, Сячина О.В. та Чирва Д.Ю. продемонстрували учням відеоролики в яких розповідається про небезпеки пов’язані з користуванням Всесвітньої мережі та шляхи уникнення таких ситуацій. Також діти жваво приймали участь у вікторинах та працювали у групах. А учні 8 класу прийняли участь у тестуванні, організованому Cisco Networking Academy.

Ми б хотіли подякувати кожному, хто брав участь у заходах присвячених Дню безпечного Інтернету 2020. Безпечний Інтернет – кращий Інтернет!

Переглянути фото