У новий рік з новими змінами

16 грудня 2020 року на базі Чугуївського НВК №8 проведено нараду для заступників директорів з навчальної роботи ЗЗСО та ЗПО, директорів та вихователів-методистів ЗДО.

На нараді були розглянуті найважливіші питання, що стосуються особливостей педагогічної діяльності та професійної компетентності педпрацівників закладів освіти міста.

Завідувач методичним кабінетом Т. Сєдих надала чіткі рекомендації щодо оформлення документації на педагогічних працівників, які атестуються у 2019/2020 навчальному році; особливостей оцінювання педагогічної діяльності та професійної компетентності педпрацівників, також присутні отримали інформацію про сертифікацію педагогічних працівників у 2020 році.

Методисти ММК провели роз’яснювальну та консультаційну роботу щодо схвалення ефективного педагогічного досвіду та участі педпрацівників у фестивалі «добрих практик» (Н.Криницина). Були проаналізовані результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2019 році та доведені особливості організації підвищення кваліфікації у 2020 році (В.Пастухова).

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2019/2020 н.р. та обговорено питання організації участі у ІІІ етапі  олімпіад. (О.Малько). О.Овдієнко, головний спеціаліст шкіл, надала інформацію про пробне зовнішнє незалежне оцінювання, як важливу складову підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.  Також була доведена інформація про особливості вибору підручників у поточному році (О. Єрмолова) та про оцінювання учнів 1-2 класів (В.Пастухова).

Презентаційні матеріали розміщені у розділі «Методична робота. Для вчителів».