Вітаємо з днем працівника культури!

Управління освіти Чугуївської міської ради щиро вітає з професійним святом усіх, чиє життя і професійна діяльність пов’язані з культурою. Це свято об’єднує надзвичайно велику кількість творчих особистостей, митців, серед яких і музиканти, і актори, і співаки, і художники, і хореографи, і мистецтвознавці. А поряд з ними фахівці, які першими знаходять задатки і здібності у дітей, розвивають обдарованість і віддають світові талант.

Досить часто важко розрізнити працівників освіти і культури, адже вони нерозривно пов’язані єдиною метою – навчанням, вихованням і розвитком людини. Пліч-о-пліч працюють педагоги шкіл естетичного виховання і керівники шкільних гуртків, працівники музеїв і творчих колективів та студій. Всі разом вони формують особистість, здатну бачити прекрасне, творити красу.

В цей святковий день бажаємо усім працівникам культури невичерпної енергії, творчого натхнення, талановитих послідовників і вдячних вихованців! Хай ваша невтомна щоденна праця приносить задоволення, дарує світові радість!