Розвиток чи спілкування?

Що важливіше для наших дітей, відвідувачів Чугуївського інклюзивно-ресурсного центру? Коли дитина займається творчістю у колективі однолітків, вона набуває не тільки нових навичок, а й вчиться спілкуватись, надавати та отримувати допомогу, дружити …
9 жовтня до нашого Центру завітала керівник гуртків Чугуївського центру туризму та краєзнавства Надія Логачова, яка провела майстер-клас з бісероплетіння від майстрині. Діти вчилися виготовляти різнокольорову квіточку з бісеру. Здавалося, що може бути простіше – бісер й тонка волосінь з голкою – і трохи часу, щоб зробити з бісеру гарну прикрасу. Але в бісероплетінні, як і будь-якому іншому мистецтві, є чимало «підводних каменів» та хитрощів, про які й дізналися наші хлопці й дівчата.
Ганна, Дмитро, Микита,Світлана, Данило та Ксенія старанно вчилися працювати з різними матеріалами та інструментами, підбирати гаму кольорів. З радістю й захопленням вони освоїли нову для себе техніку бісерного рукоділля та власноруч виготовили свої перші вироби для любих матусь.
Не залишили ми без уваги й батьків, які завітали на супервізійну зустріч до практичного психолога Ірини Ушкаленко, де мали змогу отримати професійну підтримку та практичні поради щодо виховання своїх дітей. Традиційно майстер – клас закінчився ласуванням солодкими смаколиками.