“Козацькому роду нема переводу”

09 жовтня у дошкільному навчальному закладі № 8 відбулося свято “Козацькому роду нема переводу”, присвячене Дню Українського козацтва та Дню захисника України.
Заклад дошкільної освіти № 8 — це заклад, де завжди шанують звичаї, тут традиційно проводять національні українські свята. У затишному колі вихованців старших груп та їх татусів, педагогів, пройшло музично – фізкультурне свято. Під звуки «Козацького маршу», вихованці старших груп святково одягнені в українських костюмах, зайшли до музичної зали. заспівали Гімн України. Вихованці разом з батьками взяли участь у козацьких змаганнях, здолали безліч перешкод, метою яких було показати маленьким козачатам, яким повинен бути справжній чоловік, підкреслити його важливі риси характеру та спритність, волю, силу та мужність. Вихованці , татусі та педагоги – всі разом будували фортецю і показали свої вміння працювати у команді разом.
На святі відчувався позитивний настрій та піднесення.
І ми, дорослі, впевненні, що ті зерна знань та любові до своєї Батьківщини, гордості за свій народ, закладені нами, обов’язково зростуть, і наші вихованці стануть справжніми громадянами великої держави.