Олімпійський тиждень в Чугуївському навчально – виховному комплексі «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія №5»

09.09.2019 р. на шкільному подвір’ї відбулося урочисте відкриття. Звучав Гімн України, було винесено Прапор. Після цього найкращі спортсмени школи, одягнувши свої медалі за спортивні досягнення, під звуки Олімпійського маршу винесли Олімпійський прапор.
Заступник директора з навчально – виховної роботи Овсяннікова І.Ю. оголосила про те, які естафети та спортивні змагання чекатимуть учнів закладу цього тижня. Після чого усі учні школи зробили зарядку і отримали безліч позитивних емоцій!
З метою ознайомлення учнів із історією Олімпійських ігор, досягненнями українських спортсменів, виховання почуття патріотизму, прагнення до здорового способу життя 10.09.2019р. пройшов Олімпійський урок.
Протягом Олімпійського тижня у Чугуївському НВК №5 проходили спортивні змагання та естафети.
Учні змагалися у метанні м’ячів, стрибках у довжину, бігові на 30 м, волейболі, футболі, естафетах.
Також учні мали змогу проявити не тільки свої спортивні таланти, а й творчість. Для учнів 6-10 класів був проведений конкурс стіннівок, а для учнів 2-5 класів – конкурс малюнків.
13.09.2019р. учителем основ здоров`я Безродною Іриною Володимирівною був проведений тренінг «Здоровим бути здорово!», який спрямований на формування активної життєвої позиції в учнів щодо вибору здорового способу життя, на виховання у дітей розуміння здоров’я як пріоритетної цінності.
З нагоди свята Дня фізичної культури і спорту бажаємо майбутнім спортсменам та вчителям фізичної культури Бабаку С.В., Булашевій В.О. та Лисяку С.А. тільки перемог – як на спортивних майданчиках школи, так і за їхніми межами. Хай завжди супроводжує Вас міцне здоров’я та дух перемоги!