Управління освіти Чугуївської міської ради оголошує конкурс на посаду вчителя дефектолога

Управління освіти Чугуївської міської ради оголошує конкурс на посадувчителя дефектологаКомунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області:

найменування і місцезнаходження закладу: Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області, м.Чугуїв вул. Осинівська,  буд.46Б.

найменування посади: вчитель-дефектологКомунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області ;

умови оплати праці: регламентовані наказом Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 (додаток № 7), статті 57 Закону України «Про освіту»від 05.09.2017 № 2145-VIII, постанови КМУ від 23.03.2017 № 373 (зі змінами);

вимоги до претендента: громадянство України, вільне володіння державною мовою,   вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія» за спеціалізацією логопеда, сурдопедагога, олігофренопедагога, олігофренопедагога, тифлопедагога., бажано стаж роботи не менше п’яти років за фахом, організаторські здібності, фізичний та психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Документи, що подаються для участі в конкурсі:

  • копія паспорта громадянина України;

  • письмова заява про участь у конкурсі,

  • резюме у довільній формі;

  • копія трудової книжки;

  • копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

  • письмова згода на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

інші документи (сертифікати, посвідчення, характеристики, рекомендаційні листи, атестаційні листи, дипломи тощо), які можуть підтвердити професійні та/або моральні якості.

Документи надаються особисто або уповноваженою особою згідно із довіреністю відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

Заяви приймаються протягом 20 календарних днів з 26.07.2019 по 14.08.2019р. за адресою: м. Чугуїв вул. Старонікольська, 20. каб.12, Управління освіти Чугуївської міської ради,Лобачова О.В., контактний телефон:(05746) 2-44-67.

Час та місце проведення конкурсного відбору:

19.08.2019 о 15-00 год. за адресою: м. Чугуїв вул. вул. Осинівська,  буд.46Б відбудеться  письмовий іспит на знання Конституції України, Міжнародного законодавства у сфері інклюзивної освіти,права дітей з особливими освітніми потребами (далі – ООП) на освіту у законах України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», порядку організації інклюзивного навчання у закладах освіти, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15 серпня 2011 р. № 872 (зі змінами), Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 545 (зі змінами), Положення про ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 617, сутності та класифікації порушень психофізичного розвитку, причин порушень психофізичного розвитку, з особливостей розвитку, навчання та виховання дітей з інтелектуальними порушеннями (легкого, помірного, тяжкого ступенів), із затримкою психічного розвитку, з порушеннями опорно-рухового апарату, з порушеннями слуху (глухих та зі зниженим слухом), з порушеннями зору (сліпих та зі зниженим зором), з порушеннями мовлення (в т.ч. з дислексією), з розладами аутистичного спектру, загальної характеристики сучасної системи надання послуг для дітей з особливими освітніми потребами та інших нормативно-правових актів з питань освіти, а також основ менеджменту, педагогіки й психології.

20.08.2019 о 15-00 год. за адресою: м. Чугуїв ул. Осинівська,  буд.46Б– співбесіда.

Додаткову інформацію щодо умов проведення конкурсу, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в Комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області, Оринко М.О..; електронна адреса: irc.mchuguev@dniokh.gov.ua, адреса: вм.Чугуїв вул. Осинівська, буд.46Б., тел..4-22-40, 0892500613.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ – в рішенні ХLІІІ сесії Чугуївської міської ради VІI скликання від 29.03.2019 №1455-VІI за посиланням http://chuguev-rada.gov.ua/rdocs/mrada/2019/d1553810400/