Заклади освіти Чугуєва активно готуються до нового навчального року

Одразу у двох навчальних закладах виконується капітальний ремонт спортивних залів, роздягалень та санвузлів – у загальноосвітній школі №1 та навчально-виховному комплексі №5. Фінансуються роботи з міського бюджету.Але учнів та педагогів цих двох навчальних закладах очікують й інші приємні перетворення – також тут втілюються міні-проекти, які стали переможцями обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

Проект Громадської організації «Батьківська турбота» передбачає ремонт учбової кімнати тиру у ЗОШ №1, придбання інтерактивного тиру з програмним забезпеченням, а також автоматів, пістолетів та меблів.

Майже завершено реалізацію проекту Чугуївської міської громадської організації багатодітних матерів «Берегиня», який передбачає створення в НВК № 5 ігрового простору для початкової школи з встановленням спортивного та ігрового обладнання, ремонтом приміщення.

Також міський голова під час робочої поїздки навчальними закладами міста оглянула перші результати робіт, які проводяться в ЗОШ №1 та НВК №8 в межах виконання енергосервісних договорів. Співпраця з енергосервісною компанією передбачає модернізацію та налагодження системи автоматичного регулювання теплових пунктів, встановлення контролерів, регулювання системи опалення, утеплення окремих ділянок трубопроводів теплопостачання.