Обласна нарада з питань проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» «Джура»

20 березня 2019 року на базі Харківської обласної станції юних туристів відбулася обласна нарада з питань проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» «Джура» та підготовки роїв (команд) до участі в ІІ етапі гри. У нараді взяли участь методист ММК управління освіти  Нестеренко Г.А., викладач предмету «Захист Вітчизни» центру допризовної підготовки Сердюк В.М.

Про нормативно-правове забезпечення гри «Джура» учасників наради ознайомила Редіна В.А., директор КЗ «Харківська обласна станція юних туристів». Організація та проведення змагань з військово-патріотичного комплексу гри «Джура» були висвітлені Городецьким С.Л., полковником, Асеєвим А.М., майором КЗ «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот». Про туристсько-спортивні змагання гри «Джура» доповідав Ободовський П.А., зав. відділом туризму та спортивного орієнтування КЗ «Харківська обласна станція юних туристів».

Усі учасники наради одержали вичерпні консультації з питань проведення гри «Джура» та електронні матеріали з умовами проведення ІІ (обласного) відбіркового та фінального етапів гри «Джура»