Магістральна (не)конференція для освітян mini-EdCamp Chuhuiv

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! Під таким гаслом 22 грудня 2018 року на базі Чугуївського НВК № 6 відбудеться  регіональна  (не)конференція для освітян України  – miniEdcamp Chuhuiv «Коли учнівство і педагоги навчаються: як усіх зацікавити?».

(Не)конференції міні-EdCamp проводяться у всьому світі в новому дискусійному форматі. В EdCamp беруть участь прогресивні, відкриті до співпраці та натхненні освітяни. Це демократичний простір професійного зростання, нестандартна форма підвищення кваліфікації педагогів.

Найголовніші принципи EdCamp – це свобода, безкоштовність, незалежність, вільна ініціатива! Тут діє закон «Про дві ноги». Тільки сам учасник вирішуєте, як використати день на EdCampі: можна обрати участь в одній із сесій, відвідати творчі майстер-класи, обговорити важливі теми,  провести власну сесію, сфотографуватися на пам’ять у дизайнерській фотозоні.

У рамках (не) конференції mini-EdCamp Chuhuiv відбудеться благодійна акція в підтримку Чугуївського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей! Учасники долучаться до збирання «Коробки хоробрості», яку потім передадуть в Чугуївський міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Усі публікації про захід – коментарі, фотографії, враження, можна розміщувати на офіційному хештегі (не)конференції – #miniEdCampChuhuiv та #EdCampUkraine, що дозволить відчути свою приналежність до єдиної учительської спільноти.