Урок доброти в НВК №6

Разом з усією Україною заклади освіти м.Чугуєва долучилися до проведення так званих Уроків доброти, що пропагують  людяне ставлення до тварин.

Як привити любов до чотирилапих? Що таке відповідальне ставлення до песиків та котиків? Як уникнути проблем у спілкуванні з тваринами? На всі ці питання на Уроці доброти намагалися відповісти класний керівник 3-Б класу Чугуївського НВК №6  Терехова Людмила Юріївна разом з  третьокласниками.

Дуже важливо виховати у дитини добре ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому. Благодійний Фонд «Щаслива лапа» створив проект «Біоетика», який допомагає у формуванні в молодого покоління відповідального ставлення до тварин. Фондом проводяться інтерактивні заняття у школах та дитячих пізнавально-розважальних центрах. Під час «уроків доброти» діти дізнаються про історію появи собачок та котиків, їх особливості та характер, правила догляду за ними та про особливості спілкування з безпритульними тваринами. Саме такий «урок доброти» пройшов 3 жовтня в 3-Б класі, тим самим школярі долучилися до акції «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченій Всесвітньому дню захисту тварин.

Дітлахи послухали цікаву історію пригод, що трапилася з песиком на ім’я Бобик, обговорили ситуації поведінки під час зустрічі з безпритульними тваринами, правила догляду за домашніми улюбленцями. А під час уроку образотворчого мистецтва кожен намалював свого чотирилапого друга.

42993638_249658869069292_2317339107656728576_n