Акція “Теплом зігріємо серця”: подарунки поїдуть в зону ООС

28 вересня 2018 року в Чугуївському будинку дитячої та юнацької творчості відбулося підбиття підсумків загальноміської благодійної акції, присвяченої Дню захисників України, під назвою “Теплом зігріємо серця”.

Учні шкіл, вихованці дошкільних і позашкільних закладів освіти принесли до БДЮТ малюнки та вітальні листівки, солодощі й теплі речі, а також власноруч виготовлені обереги у вигляді ляльок-мотанок. Разом з теплими словами, щирими побажаннями добра, миру, здоров’я, сили й мужності учні передали подарунки головному спеціалістові виконкому з оборонно-мобілізаційної  роботи В.А. Скороходову, який найближчими днями доправить їх до Авдіївки, в зону проведення операції об’єднаних сил, у місця, де боронять Україну наші мужні воїни-захисники з 92-ї механізованої ОМБр.

Більше фото – за посиланням у фотогалереї відділу освіти


Учні Чугуївського НВК №5 прийняли участь у благодійній акції до Дня захисників України (14 жовтня) «Теплом зігріємо серця!». Діти зібрали солодощі, виготовили обереги, привітальні листівки та передали їх бійцям у зону проведення ООС з метою підтримання бойового духу воїнів, які боронять державу в зоні бойових дій.

20180927_144715

IMG_20180928_143749