ДЗВ “Ромашка”: відпочинок добігає кінця…

22 серпня  у дитячому закладі оздоровлення «Ромашка» при Чугуївському  НВК №5 пройшов день вiдкритих дверей.  Цього дня табір відвідали багато гостей, сepeд яких були педагоги й учні освітніх установ міста. Поважною гостею табору також стала Чугуївський міський голова  Галина Мiнаєва, яка разом з вихованцями та гостями табору з задоволенням дізналася про програму GoCamp, за якою організовується виховна та пізначальна робота з дітьми, а також поспілкувалися з волонтеркою.

Напередодні Дня прапора та Дня незалежності України таборяни приготували  презентацію нашої країни, у якій представили основні наші звичаї й традицiї. Волонтер Лiна, в свою чергу,  розповiла багато цiкавого та показала вiдео про рідну для неї Йорданiю.

Завершив день  похiд вихованців табору до “живого куточка” вiд Фельдман екопарку у м. Чугуєвi, де дiти мали змогу подивитися на рiдкicних тварин та погодувати їx.

А 23 серпня вихованці “Ромашки” разом з усією  Україною відзначили  День Державного Прапора.  Діти розповідали цікаві факти про Україну та наш жовто-блакитний стяг,  читали вірші, долучилися до  святкового флешмобу з нагоди свята біля будівлі школи, а також разом з волонтеркою Ліною долучилися до загальноміського святкування Дня прапора біля виконкому Чугуївської міської ради.

Але нажаль, були  в цей святковий день моменти, сповнені світлого смутку: табірна зміна добігає кінця, і Ліна, волонтер із Йорданії, має повернутися додому. Тож, щоб іноземна гостя повезла в рідну країну якнайкращі спогади про Україну й Чугуїв, таборяни нагадували їй чудові моменти відпочинку в таборі, ділилися враженнями та обмінювалися подарунками.

Потім відбулася церемонія закриття роботи табору, під час якої всі вихованці були нагородженні сертифікатами та сувенірами за активну участь у таборному житті, а учасники проекту від “Київстар” представили свої відеопрезентації, що візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі.

До наступного літа, Go Camp!

unnamed

1 (2) 6 (1)