Оприлюднені підсумки ЗНО-2018!

В Українському центрі оцінювання якості освіти підбито підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

На сайті Українського центру розміщені:

  • офіційний звіт про проведення в 2018 році ЗНО;
  • портал відкритих даних за результатами основної сесії ЗНО 2016-2018 рр. – принципово новий для України формат представлення даних;
  • статистичні дані результатів основної сесії ЗНО 2018 року;
  • модуль даних для керівників закладів освіти про результати ЗНО 2018 року учнів відповідних закладів, цей модуль було доповнено новими можливостями;
  • файл «Open Data», який містить знеособлені дані за результатами основної сесії ЗНО 2018 року.

Статистичні дані за регіонами, в тому числі в м.Чугуєві Харківської області,  можна переглянути  за посиланням.

—————————————————————–

До уваги керівників ЗЗСО та вчителів – предметників!

На сайті УЦОЯО у розділі «Керівникам закладів освіти» у вкладці «Успішність проходження ЗНО» розміщено інформацію про результативність виконання завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета випускниками старшої школи Вашого закладу (інформацію подано в розрізі класів за 2017 та 2018 роки).

Для кожного з завдань сертифікаційної роботи вказано відсоток набраних учнями класу (закладу) балів від максимально можливої кількості тестових балів, що могли отримати учні, які проходили тестування з певного навчального предмета.

Сподіваємося, що надані матеріали допоможуть педагогічним працівникам проаналізувати рівень засвоєння учнями навчального матеріалу з відповідної теми та вжити заходів для покращення якості знань майбутніх випускників. 

Нагадуємо, що доступ до розділу «Керівникам закладів освіти» здійснюється за логіном та паролем закладу освіти, отриманим від регіонального центру оцінювання якості освіти.