ЗОШ №7: вир подій у день народження міста

10 серпня, день, який історики вважають днем заснування м.Чугуєва,  в дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням “Сонечко” при Чугуївській  ЗОШ № 7 видався надзвичайно цікавим і сповненим різноманітних подій та пригод, у які таборяни з задоволенням поринули разом з волонтерами.

Після сніданку вихованці долучилися до бесіди про мистецтво, переглянули відеоролики про петриківський розпис, вишивку та бісероплетіння. Також цього дня, в день народження міста,  волонтери GoCamp Софі Єшбі та Йелмер Постма були запрошені на зустріч з мером м.Чугуєва   Г.М. Мінаєвою. Галина Миколаївна привітала іноземних гостей у нашому гостинному місті, розповіла про напрямки його розвитку, обговорила з  волонтерами враження від роботи в пришкільному таборі.

Поки волонтери спілкувалися з очільницею міста,  таборяни  відвідали захоплюючи майстер-класи: «Вишиванка» (керівник Сокрут А.М.), «Бісероплетіння» (керівник Мельчукова А.В.), «Петриківський розпис» (керівник Пічугіна І.В), далі –  продовжили  виконувати проектну роботу від  компанії «Київстар» разом з Йелмером Постма та вчителем англійської мови Яськовою І.М.

Завершився  день цікавим відкритим заходом для учнів усіх  шкіл міста, що мали бажання познайомитися та поспілкуватися з волонтерами-іноземцями, які працюють в Чугуївській ЗОШ №7.

IMG_8414 IMG_8437