“Місто на долонях”: дітям – найкраще

Таку назву мало свято, організоване для дітлахів мікрорайону “Авіатор”, і відбулося воно напередодні Дня міста на оновленому майданчику, обладнаному поряд з Чугуївським НВК №6.

Нещодавно  тут були встановлені нові яскраві ігрові конструкції, придбані за кошти міського бюджету. Вони вдало доповнили майданчик  й урізноманітнили дозвілля дітвори цього густонаселеного мікрорайону. Надихнувшись від приємних змін, жителі “Авіамістечка” на початку цього тижня зібралися на суботник, організаторами якого виступили депутати обласної та міської рад, щоб привести до ладу й інші конструкції майданчика. Як це нечасто буває, на суботник вийшло дуже багато людей. Разом з дітьми вони фарбували, білили, і, добре попрацювавши, від душі поласували кулішем та морозивом.

І вже в середу на майданчику відбулося яскраве свято для дітвори, організование Чугуївським БДЮТ. Після виконання гімну Чугуєва Вікторією Пахоменковой і виступів її обдарованих вихованок-вокалісток, всіх учасників свята пригостили морозивом та запросили взяти участь в конкурсно-розважальній програмі від БДЮТ. Свято відбулося! Тож нехай цей майданчик і надалі буде улюбленим місцем для відпочинку і розваг для дітлахів авіамістечка!

Джерело – газета “Новини Чугуєва”

Більше фото – за посиланням

38791658_2108632192736225_3456162790136348672_n