Табір при ЗОШ №7: волонтери приїхали!

6 серпня 2018  року  відбулася значна подія у Чугуївській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів №7: за програмою  GoCamp в рамках відповідного міжнародного проекту до пришкільного мовного оздоровчого табору «Сонечко» прибули волонтери Софі Ешбі з Великої Британії та Йелмер Постма з Нідерландів.

Таборяни радо їх зустріли, разом з гостями виконали ранкову руханку, продемонстрували власні проекти про Україну, показали театралізовану казку за ролями «Рукавичка» та відеофільм про Чугуїв. За розмовою відбулося жваве знайомство, проведені пізнавальні вікторини.

Програма перебування у таборі для вихованців передбачає бути насиченою: спілкування англійською з носіями мови, розваги та веселощі, екскурсії  Чугуєвом і Харковом, обмін місцевими звичаями й традиціями, а також проектна діяльність зі створення мобільних додатків від компанії Київстар – ось далеко не повний перелік подій, що  зроблять цікавим і змістовним дозвілля школярів. І метою перебування волонтерів у школі є саме подолання мовного бар’єру та покращення мовних компетенцій учнів.

Попереду – ще більше можливостей для комунікації з волонтерами  через участь у захоплюючих завданнях і заходах мовного табору. Тож активного всім дозвілля й пізнавального спілкування!

IMG_8202 IMG_8176 IMG_8175 IMG_8156