Підготовка до нового навчального року триває

І сьогодні деякі школи й  дитячі садки мають вигляд  будівельних майданчиків.  Тож у  середу міський голова Галина Мінаєва разом зі своїм заступником Тетяною Винник та начальником міського відділу освіти Мариною Проценко відвідали кілька закладів освіти м.Чугуєва, щоб переконатися в дотриманні темпів та якості проведених ремонтно-будівельних робіт і прийняти рішення з поточних проблемних моментів.

Дитячий садок №4
Цей заклад освіти за останній рік змінився до невпізнання. Результатом спільної роботи мерії Чугуєва та федеральної компанії GIZ стали кардинальні зміни в дитсадку. Капітальний ремонт будівлі, нові іграшки та яскраві меблі, зручні господарські приміщення з сучасною побутовою технікою, а також ігрові конструкції на майданчику для прогулянок – все це є в дитячому садку №4! Не вистачало тільки нового твердого покриття на території. І ось сьогодні це питання майже вирішене: на завершальному етапі – укладання плитки на подвір’ї дитсадка. Тут реалізується один з проектів-переможців обласного конкурсу “Разом в майбутнє”, який передбачав оновлення твердого покриття на території закладу. За умовами конкурсу, на 50% проект профінансований з обласного бюджету. Тож зовсім скоро малюки та їхні батьки в будь-яку погоду з комфортом зможуть пересуватися  територією дитячого садка.

Школа №7
У закладі освіти розпочався монтаж сучасного скалодрому – це також один з проектів-переможців обласного конкурсу “Разом в майбутнє”. Нагадаємо, що в місті вже є один скалодром, обладнаний в спортзалі школи№1, та споруджуваний на даний момент в приміщенні 7-ї школи буде сучаснішим. Важливі переваги обраного приміщення – висока стеля й не так давно виконаний ремонт спортзали. Яскрава, зручна спортивна споруда, що зовсім скоро з’явиться в Чугуєві, не лише порадує вихованців і викладачів Центру туризму та краєзнавства, а й зможе служити майданчиком для проведення змагань обласного рівня.
Також в цьому році за кошти міського бюджету для актової зали сьомої школи закупили нові стільці.
Приємним моментом робочої поїздки Галини Мінаєвої в сьому школу стало спілкування з вихованцями пришкільного табору. Цього тижня почала роботу третя зміна, організована в школах №7, №4 та НВК №8.

Школа №2
У другій школі цього року за кошти міського бюджету виконується комплекс робіт в приміщенні, де навчаються молодші школярі. Це одноповерхова окремо розташована будівля, основною проблемою якої є вогкість в приміщенні. Зараз триває утеплення будівлі й капітальний ремонт покрівлі. Всі роботи будуть завершені до початку навчального року.

НВК №6
Ми  вже розповідали про те, які перетворення відбулися цього літа в НВК №6. Це поява нового майданчика для масових заходів на вулиці т а часткове асфальтування шкільного двору. Але головний сюрприз, який чекає на школярів, –  ремонт холу. Тепер це сучасний простір, що з’явився в результаті реалізації оригінального дизайнерського проекту й зовсім не схожий на стандартний шкільний хол. Під час ремонту використані різні матеріали, виконано зонування простору й втілені цікаві дизайнерські рішення. Всі роботи ведуться коштом міського бюджету.

Джерело – “Новини Чугуєва”

Більше фото – за посиланням