Стартувала IІІ зміна оздоровлення

31 липня 2018 року  планово почали роботу  дитячі заклади відпочинку з денним перебуванням ІІІ зміни оздоровлення, а саме:

  • табір “Росинка” при Чугуївській ЗОШ №4;
  • табір “Сонечко”  при Чугуївській ЗОШ №7;
  • табір “Сонячне місто” при Чугуївському НВК №8.

У пришкільних таборах час завжди минає швидко, бо відпочинок в колі друзів ніколи  не буває нецікавим. Тут на вихованців традиційно очікують веселі та пізнавальні заходи, відвідини  музеїв, екскурсії до історичних і архітектурних пам’яток, спортивні змагання, танцювальні флешмоби,  а також безкоштовні, смачні й поживні сніданки та обіди.

А в ДЗВ при Чугуївській ЗОШ№7, до того ж, діти з нетерпінням   очікують зустрічі одразу з двома волонтерами – носіями іноземної мови: Софі Ешбі  (Лондон, Велика Британія) та  Йелмером Палмером (Нідерланди, Кронінгем), які розпочнуть роботу в таборі від 6 серпня.

У перші дні табірного життя його вихованці ознайомилися з цікавинками програми «GоCamp», прикрасили кімнати, вигадали девізи й назви загонів, визначили правила поведінки у таборі. Крім цього, дітлахи вивчили пісні англійською мовою,  підготували танцювальний флешмоб. Тож до зустрічі волонтерів готові!

IMG_7998