ДЗВ “Веселка”: місце, де живе дитинство

Дванадцятий день оздоровлення у дитячому закладі відпочинку «Веселка» на базі Клугино-Башкирівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів виявився барвисто-спортивним, сонячно-ясним ….і не тільки.

Погода була  чудова для проведення  спортивних ігор.  Увесь табір був поділений на різновікові команди задля того, аби посилити дух відповідальності у старших вихованців. Варто відзначити, що це було не таке, як зазвичай, спортивне змагання: від пункту до пункту  діти виконали різні загартовуючі силові завдання.  І в маленьких,  і в дорослих бойовий дух зберігався протягом всього часу, і з піднесеним настроєм дійшли до фінішу.

Всі були втомлені, але щасливі, і з радістю чекали на не менш хвилюючий конкурс «Міс і Містер закладу-2018», в якому взяли участь 10 дітей, по два від кожного загону. Під час насиченої конкурсної програми діти мали змогу продемонструвати свою майстерність у декламуванні віршів, виконанні піснень, танцях, веденні прес-конференцію, уміння знаходити вихід зі складних життєвих ситуацій, а також таланти з малювання, влучності та спритності. Оцінювало конкурс журі, до  складу якого увійшли як  працівники табору, так і старші вихованці. Вболівальники ж активно підтримували учасників.

Титул “Міс табору” виборола Джамєєва Юлія, “Містером табору” став Ткачов Михайло, володарями титулу “Міс глядацьких симпатій” визнана  Ємченко Анна, а “Містером глядацьких симпатій” був призначений  Шкатов Іван. Вітаємо переможців!

IMG_20180614_125001