“День здоров’я” в “Сонячному місті” (НВК №8)

У таборі «Сонячне місто» при Чугуївському НВК № 8 день оздоровлення 15 червня, який співпав з відзначенням медичними працівниками свого професійного свята,  пройшов під загальною назвою  «День здоров’я».

Ранок в дитячому закладі відпочинку, як і завжди, почався з обов’язкової загальнотабірної  руханки, після якої у  всіх загонах були проведені діалогові бесіди «Ми обираємо здоровий спосіб життя». Далі вихованці табору були запрошені до участі в грі-подорожі «В пошуках прав дитини».

Активним учасником усіх подій мовного табору є іноземний волонтер-американець Бенджамін. Бен допомагає вихователям в організації змістовного табірного відпочинку, ініціює ігрові заходи, підтримує  цікаві теми розмови англійською мовою. Цікаво, що мовного бар’єру між волонтером GoCamps та вихованцями табору ніби й не існує: діти дуже швидко схоплюють навички англійської в безпосереднього носія мови та спілкуються з ним на рівних.

День оздоровлення у  вихованців 4 загону  вийшов надзвичайно насиченим. Разом з іноземним гостем вони провели ігри «Електрика» та «Вгадай мене», вивчали пісні на англійській мові, переглянули відео про свята у Німеччині, провели квест «Пошук яєць. Складання казки».

Завершився День здоров’я рухливими іграми та розвагами на свіжому повітрі.